ValmennusVainio

AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Palvelut
Sonja Vainion esittely
Mediassa
Usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden kokemuksia
Kirjalista ja linkkivinkit
Yhteystiedot
In English

AJANKOHTAISTA

Lehdistötiedote                                                         JULKAISUVAPAA

Antea Voimavara -kalenteri hyvinvointia lisäämässä

Uusi 2009 Antea-kalenteri kaupoissa. Kalenterin ovat ideoineet ja sen toimitusaineiston toteuttaneet life coach/elämäntaidon valmentaja Sonja Vainio, graafinen suunnittelija Leena Pitkä ja markkinointipäällikkö Tiina Retsu.Uusia työkaluja avuksi tasapainoiseen elämään


Antea on täysin uudenlainen kalenteri, jonka tarkoitus on olla myös itsehavainnointiväline. Tämä uutuustuote saa ihmiset kyselemään oman jaksamisensa perään ja antaa mahdollisuuden tarkastella elämää kokonaisuutena. Hyvinvointia elämään tuodaan kuukausittaisilla ajankohtaisilla teemoilla, omilla pohdinnoilla ja ajanhallintapiirakalla. ”Merkitse kalenteriin”- osiossa muistutetaan oman ajan tärkeydestä ja voimavaroista. Ajanhallintapiirakka on hyödyllinen työväline, joka mahdollistaa ajankäytön tarkemman seuraamisen. Päivittäisen ja viikoittaisen ajankäytön tulisi jakautua melko tasaisesti levon, työn ja toiminnan kesken.

Antea panostaa myös uupumuksen ennaltaehkäisyyn. Oikeanlaisen ajankäytön opettelu ja omien toimintamallien tiedostaminen auttavat kalenterin käyttäjää löytämään omat voimavarat ja hyödyntämään niitä.

Sonja Vainio kertoo saaneensa idean kalenteriiin pari kesää sitten. Hän mietti ajanhallintaan ja jaksamiseen liittyviä asioita ja tuli ajatelleeksi miten keskeinen väline kalenteri on ajanhallinnassa. ”Entäs, jos kalenterissa olisikin asiaa jaksamisesta ja elämänhallinnasta ja voisit kuljettaa tätä opasta mukanasi koko vuoden?” hän toteaa kysyneensä itseltään.


Tekijät Sonja Vainio, Tiina Retsu ja Leena Pitkä kertovat: ” Kalenterin sisältö on suunnattu kaikille, sillä ajanhallinnan haasteet ja hyvinvointi koskettavat jokaista. Kalenteri sopii niin työssä käyville, kotona työtä tekeville kuin opiskelijoillekin.”


Antea Voimavara –kalenterissa keskitytään elämän laatuun. Jokainen voi hiljentyä katsomaan, missä mennään omassa elämässä. Tutkimusten mukaan kahdeksan kymmenestä naisesta on huolissaan omasta jaksamisestaan ja varsinkin ruuhkavuosia elävällä naisella aikaa oman hyvinvoinnin panostamiseen on todella vähän. ”Stressi ja henkisen riittämättömyyden tunne vaivaavat tänä päivänä monia ihmisiä. Vuorokautta on jatkettu ja jatkettu, vaikka ihmisen pitäisi nukkua 6-9 tuntia. Elämme suoritusyhteiskunnassa, jossa itsensä kuunteleminen on unohtunut, siinä motiivimme kalenterin tekoon”, toteavat tekijät yhdessä.


Kalenterissa on mustat keinonahkakannet, se on kooltaan 105 X 148 mm ja parikierresidottu. Yhteensä 192 sivua, voimalause vuoden jokaiselle viikolle ja runsaasti muistiinpanotilaa.

Antean Voimavara –kalenterista lisätietoja antavat:
Myyntipäällikkö Jarmo Sjöblom, Ajasto Oy, 09-876 2836 ja linkistä www.ajasto.fi.
Life coach/elämäntaidon valmentaja Sonja Vainio, ValmennusVainio,

040-508 5162
Myyntipäällikkö Tiina Retsu, Tiitar Tmi, 0400-727817
Graafinen suunnittelija Leena Pitkä, Voimavakka Osuuskunta, 041-4819017


Lisätietoja life coach/elämäntaidon valmennuksesta: www.valmennusvainio.com


Tule mukaan "LÖYDÄ SUUNTA UNELMA-AMMATTIISI" koulutuspäivään!

Aika: lauantai 26.5.2007 klo. 9.30 - n. 15.30
Paikka: Helsinki, Pikku-Huopalahti

Hinta: 75 € (sis. alv.)


Päivän aikana käytännön harjoitusten avulla:
- tutustumme omiin vahvuuksiimme
- käymme läpi omia arvojamme
- selvitämme, mistä asioista olemme kiinnostuneita ja miksi
- teemme yhteenvedon, joka antaa sinulle viitteitä uudesta suunnasta

Voit hyödyntää kurssilta saatuja tietoja nykyisessä tai tulevassa työssäsi! Hintaan sisältyy välipalatarjoilu.

LISÄTIETOJA: Life Coach, Etv-valmentaja ® Jaana Haapala p: 040-5340280

@posti: jaana-h@netti.fi tai
Life Coach, Etv-valmentaja ® Sonja Vainio p: 040-5085162 @posti: sonja@valmennusvainio.com

 

Helsingin naisyrittäjät torstai 26.4.2007 klo 18.00

Sonja Vainio alustaa Helsingin Naisyrittäjien illassa aiheesta "Paukkuja arkeen" 26.4. klo 18.00 osoitteessa Uudenmaankatu 23 A 2. Jos olet jäsen, tervetuloa kuuntelemaan! Ilmoittautumiset Vuokko Leinoselle vuokko.leinonen@mesica.fi tai 050 364 1483.

 

"Ainoa mitä tarvitsemme onnellisuuteen on olla innostunut jostakin. "


Albert Einstein