ValmennusVainio

Ajankohtaista

Etusivu

Palvelut
Sonja Vainion esittely
Mediassa
Usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden kokemuksia
Kirjalista ja linkkivinkit
Yhteystiedot
In English
Inspiraatiota ilmaiseksi sinulle!
ANTEA

Työnohjaus ryhmille ja yksilöille

Työnohjauksen avulla tukea esimiehille, parempaa jaksamista työntekijöille, mukavampi ilmapiiri, vähemmän poissaoloja. Työnohjaus on pitkäkestoista yhteistyötä ja kestää n. puolesta vuodesta kahteen vuoteen asti. Työnohjaus voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmätyönohjauksena. Lue lisää tästä.

Työyhteisövalmennukset

Työyhteisövalmennus on lyhyempi, joko kertaluontoinen tai muutaman kerran toteutettava puolen päivä tai päivän pituinen prosessi. Sen tavoitteena on lisätä laatua ja hyvinvointia työyhteisöön, aiheina esimerkiksi: ajanhallinta, paukkuja arkeen tai enneagrammi – 9 hyvää tyyppiä. Kaikki työyhteisövalmennukset räätälöidään asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous tästä.

Business Coaching

Business Coaching on yritysten johtohenkilöille, asiantuntijoille ja esimiehille suunnattua ammatillisen ja henkisen kasvun tukea. Coachingissa käytetään ratkaisukeskeisiä menetelmiä ja hyödynnetään kokemuksellista oppimista sekä oivalluksen kautta tapahtuvaa motivaation kasvua. Organisaatiolle hyödyt ovat lukuisia. Lue lisää tästä.

Life Coaching - Elämäntaidon valmennus®

Meille on annettu yksi elämä. Joskus on vaikea tietää, mitä haluaa. Pysähdy ja ota aikaa itsellesi, löydät vastaukset kysymyksiisi. Elämänmuutosten tekeminen yksin on vaikeaa. Tarvitset paljon uskoa itseesi ja unelmiisi. Valmentajan avulla tunnistat unelmasi helpommin ja valmentaja kannustaa sinua eteenpäin. Lue lisää tästä.

Askel Uravalmennus®

Viihdytkö työssäsi? Haluatko edetä urallasi tai löytää kokonaan uuden uran? Lue lisää tästä.

 

.

 

 

 

"Elämä supistuu ja laajenee sen mukaan,
millainen annos ihmisessä on rohkeutta."


Anais Nin