ValmennusVainio

AJANKOHTAISTA

Etusivu

Palvelut
Sonja Vainion esittely
Mediassa
Usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden kokemuksia
Kirjalista ja linkkivinkit
Yhteystiedot
In English
Inspiraatiota ilmaiseksi sinulle!

Business Coaching

Business Coaching on yritysten johtohenkilöille, asiantuntijoille ja esimiehille suunnattua ammatillisen ja henkisen kasvun tukea. Coachingissa käytetään ratkaisukeskeisiä menetelmiä ja hyödynnetään kokemuksellista oppimista.

Suomen Coaching yhdistyksen mukaan: Yritykset, joiden henkilöstö tekee yhteistyötä coachin kanssa, saavuttavat huomattavia parannuksia sekä yksilötasolla (mm. yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät) että yritystasolla (mm. tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaation sitoutuneisuus vahvistuu).

Business Coachingin hyöty perustuu vuorovaikutuksessa nouseviin oivalluksiin, jolloin löydetään kestäviä ratkaisuja, jotka soveltuvat juuri kyseiseen tilanteeseen. Hyvä Coach ei anna asiakkaalle valmiita vastauksia vaan haastaa miettimään tilanteen uudella tavalla. Coachingin keinoin voidaan pureutua juuri siihen osa-alueeseen, jonka asiakas kokee tarpeelliseksi. Business Coach tukee ja kannustaa sekä auttaa esteiden yli pääsemisessä.

Coaching voidaan toteuttaa ryhmä- tai yksilömuotoisena. Prosessille sovitaan tavoitteet yhdessä johdon kanssa. Toimintani perustuu luottamukselliseen ja aidosti vuorovaikutukselliseen yhteistyöhön.

Aiheina voivat olla esimerkiksi:

Ajanhallinta ja organisointi
Miten tehostaa ajankäyttöä? Mitkä ovat ajankäytön harhat? Mitä tehdä kiireelle? Mihin kannattaa keskittyä? Miten saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa?

Uravalmennus
Mitkä ovat sinun uratavoitteesi? Tunnistatko vahvuutesi? Oletko menossa oikeaan suuntaan? Missä ja minkälaisissa tehtävissä haluat olla 5 vuoden päästä? Mitä menestyminen merkitsee sinulle? Millainen esimies/asiantuntija haluat olla?

Voimavarat
Miten lataat energia-akkujasi? Mikä antaa sinulle voimia jaksaa? Mitkä ovat haasteesi? Mistä ammennat tiukan paikan tullen? Miten pitää työ ja muu elämä tasapainossa? Missä kunnossa ovat elämäsi eri osa-alueet?

"Coachingista/valmennuksesta on ollut valtavasti hyötyä. Haasteet yrityksessäni ja muutenkin ovat olleet isoja, joten valmennus on tukenut, antanut hyviä eväitä ja auttanut saavuttamaan tavoitteita. Samalla kun markkinoinnin esteitä on käyty läpi ja niiden kanssa on työskennelty, yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut. Sonjan kanssa on ollut myös todella helppo käydä läpi ja kartoittaa muita elämäntilanteeseen liittyviä tuntoja ja asioita ja miettiä miten niitä voisi muuttaa."
Nainen, tj/yrittäjä 48-v., asiakkaana 12 kuukautta

Lue lisää asiakkaiden kokemuksista tästä.

Innostun ihmisistä ja heidän mahdollisuuksistaan. Uskon, että meissä kaikissa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Olen koulutukseltani MB-Elämäntaidonvalmentaja®, Työnohjaaja (ryhmädynamiikka), BBA. Olen työskennellyt vuodesta -90 lähtien, mm. konsulttina, tuotepäällikkönä, esimiestehtävissä sekä ulkomailla. Business ja Life Coachina olen toiminut vuodesta 2005. Olen Suomen Coaching-yhdistyksen, Suomen Enneagrammi ry:n ja Suomen Työnohjaajat jäsen ja toimin yhdistysten eettisiä sääntöjä kunnioittaen. Lue lisää Sonjasta tästä.

Soita p. 040-5085162 tai pyydä tarjous tästä. Katsotaan yhdessä miten voin parhaiten olla avuksi.

 


Etusivulle | Sivun alkuun | Yhteystiedot

 

 

 

"Älä anna periksi tehdessäsi sitä, mitä haluat tehdä -valjasta intohimosi!"

Sarah Vaughn